Анестезија и реанимација

Целта е пациентот да не чувствува никаква болка во текот на интервенцијата. Болницата располага со најсовремен мониторинг за следење на виталните параметри на пациентот со цел да се зголеми нивната безбедност во текот на  престојот. Тимот на Болницата „Д-р Органџиски“ дава можност за спонтано, безболно породување и породување со царски рез.

  • Епидурална анестезија
  • Спинална анестезија

Прочитај повеќе

Анестезија1
безболно породување
Skip to content