Неонатологија

Одделот за неонатологија се грижи за здравјето и благосостојбата на здравите новороденчиња преку следење на нивниот раст и развој, а достапна е и дијагноза, третман и следење на болни новороденчиња. Во него работи најдобриот тим педијатри, неонатолози и високообучени медицински сестри.

Прочитај повеќе

Нео 3 1
лапароскопски операции
Skip to content