Акушерство

Акушерството е насочено на бременоста, породувањето и постпарталниот период. 

  • Бременост
  • Спонтано породување
  • Породување со царски рез
  • Ултразвук
  • CTG ( Фетален Монитор )
  • Врвна ултразвучна дијагностика

Прочитај повеќе

aku1
ctg на плодот
Skip to content