Гинекологија

Гинеколошко-акушерската ординација е организирана како дијагностичко- терапевтска установа, во којашто сите најсовремени испитувања и третмани се извршуваат амбулантно, во текот на само еден ден.

  • Гинеколошка лапароскопија
  • Хистероскопија
  • Стерилитет
  • Ендометриоза
  • Миом на матка
  • Цервикална патологија

Прочитај повеќе

Гинекологија2
нормално породување
Skip to content