Numri i detyrës: 078 393 757
032 / 393-757

MIRË SE VINI
Specializuar për gjinekologji
dhe obstetrikë
32 VITE TË PËRKUSHTUAR NDAJ JUSH

REPARTE

NE PËRDORIM TEKNOLOGJIET E FUNDIT IN VITRO

Dhe natyra ndonjëherë duhet
pak ndihme

Shumë bebe të lindura

Pacientë të kënaqur

Procedura të suksesshme in vitro

Spitali Dr. Organdziski - Shtip ka lidhur marrëveshje të bashkëpunimit afarist me disa kompani të sigurimit

EKSPERIENCE E MADHE, PUNË KËMBËNGULËSE
DHE REZULTATE TË SHUMTA SUKSESI QË VËREHEN

Prandaj Spitali Special për Gjinekologji dhe Obstetrikë Dr. "Orgaxhiski" - Shtip
e meritoi besimin tuaj dhe meriton t'ia besoni shëndetin Tuaj punonjësve të tij.

MËSONI SI TË KUJDESNI PËR SHËNDETIN TUAJ

LAJME DHE INFORMACION

REKOMANDIME

ÇFARË THONË PACIENTËT PËR NE

Të kesh familje do të thotë të jesh pjesë e diçkaje të mrekullueshme. Kjo të thotë që do të duash dhe do të të duan për pjesën tjetër të jetës, pavarësisht gjithçkaje. Të dashur prindër, ju dëshirojmë shumë shëndet, dashuri, lumturi, buzëqeshje dhe rritje të brenga të fëmijës suaj.

quote icon

Ceremonia e hapjes së spitalit të specializuar për gjinekologji obstetrike PHU Dr. Organdziski Shtip.

Primarius Dr. Vanco Organdziski themeloi ordinancën e parë private gjinekologjike në Maqedoni më 21/09/1992 dhe sot së bashku me Dr. Stojan Organdziski dhe Dr. Verica Organdziska themeluan spitalin e parë gjinekologjik privat në Maqedoninë lindore. Spitali Dr. Organdziski është fryt i përkushtimit 30 vjeçar të pakompromis ndaj pacientëve, punës së palodhur dhe suksesit.

Skip to content