Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

ДОБРЕДОЈДОВТЕ
Специјализирана болница
по гинекологија и акушерство
32 VITE TË PËRKUSHTUAR NDAJ JUSH

REPARTE

КОРИСТИМЕ НАЈНОВИ ИН ВИТРО ТЕХНОЛОГИИ

И природата понекогаш
има потреба од малку помош

Многу родени бебиња

Задоволни пациенти

Успешни ин витро постапки

Болница Д-р Органџиски - Штип има склучено договори за деловна соработка со повеќе осигурителни компании

ОГРОМНО ИСКУСТВО, УПОРНА РАБОТА
И БЕЗБРОЈ УСПЕШНИ И ЗАБЕЛЕЖЛИВИ РЕЗУЛТАТИ

Затоа Специјална болница по гинекологија и акушерствo Д-р "Органџиски“ Штип
ја заслужи Вашата доверба и заслужува да го доверите Вашето здравје на нејзините вработени.

НАУЧИ КАКО ДА СЕ ГРИЖИШ ЗА СВОЕТО ЗДРАВЈЕ

НОВОСТИ И ИНФОРМАЦИИ

ПРЕПОРАКИ

ШТО ПАЦИЕНТИТЕ ВЕЛАТ ЗА НАС

Да се има семејство значи да се биде дел од нешто прекрасно. Тоа значи дека ќе сакате и ќе бидете сакани до крајот на вашиот живот без оглед на сѐ. Драги родители Ви посакуваме многу здравје, љубов, среќа, насмевки и безгрижен раст на вашата рожба.

quote icon

Свечено отворање на специјализирана болница по гинекологија и акушерство ПЗУ „Д-р Органџиски” - Штип.

Примариус Д-р Ванчо Органџиски на 21.09.1992 година ја основаше првата приватна гинеколошка ординација во Македонија, а денес заедно со Д-р Стојан Органџиски и Д-р Верица Органџиска ја формираа првата приватна гинеколошка болница во источна Македонија.Болница Д-р Органџиски е плод на 30 годишна бескомпромисна посветеност кон пациентите, труд и успех.

Skip to content