Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Пакет нормално породување

За започнувањето на новиот живот изберете ја Специјалната болница по гинекологија и акушерство Д-р Органџиски – Штип

ПАКЕТ - Нормално породување 85.000 денари вклучува:

 • Бесплатен преглед од 35-та гестациска недела

 • CTG мониторинг на плодот и следење за фетално страдење од 35-та недела до породување

 • епидурална анестезија за безболно породување

 • породување

 • преглед на бебето од неонатолозите после раѓање и за време на целиот престој во болницата без разлика на бројот прегледи

 • вакцинација на бебето

 • сите крвни анализи потребни за мајката и бебето

 • три болнички денови

 • ВИП соби еднокреветни со купатило, ТВ, интернет и масажа за родилката

 • свечено испраќање на родилката, со стилист , фотографии

 • бесплатна прва контрола од ненатолозите на бебето за 4 до 6 недели после испис

 • бесплатен паркинг

 • при првиот преглед после 35-та гестациска недела се плаќа аванс од 10.000 ден што се минусира при испис на пациентката од комплетната сума од 85.000 денари

 • Доколку има потреба од преливање на крв и крвни деривати, се плаќа дополнително, како и во секоја друга установа.

 • Нема скриени трошоци!

Зошто Болница Д-р Органџиски да биде Вашиот избор?

 •  Искусниот тим, човечноста, врвната опрема и современите процедури и стандарди кои ги користиме се гаранција за квалитетот на нашата услуга.

 •  Иднината е во нашето потомство а довербата е во специјалната болница по гинекологија и акушерство – Др Органџиски Штип.

Закажете на 032 393 757 или 078 393 757

Skip to content