Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Безболно породување

Основни факти за безболно породување

  • Нудиме спинална анестезија за царски рез, безбедна и ефикасна опција која ви гарантира безболно и пријатно породување.
  • Давањето спинална анестезија е брз процес, кој осигурува дека можете да бидете подготвени за царски рез за кратко време.
  • Нашите вешти анестезиолози ќе ве водат низ процесот, давајќи им приоритет на вашата удобност и благосостојба .
  • Спиналната анестезија Ви овозможува да останете будни за време на раѓањето на вашето бебе. Ова значи дека можете да бидете сведоци на тие драгоцени први моменти и да создадете непосредна врска со вашето бебе.

Епидурална анестезија

  • Доживејте ја радоста на нормално породување со епидурална анестезија во нашата болница!
  • Епидуралната анестезија е безбеден и широко користен метод за ублажување на болката за време на породувањето. Тоа вклучува давање на локален анестетик за вкочанетост на долната половина од вашето тело, обезбедувајќи ефективно ублажување на болката додека ви овозможува да останете будни и активно да учествувате во раѓањето на вашето бебе.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skip to content