Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Ин витро оплодување

Зошто да ја изберете нашата Болница за ИВФ оплодување?

Со нашите најсовремени капацитети и тим од експерти, ние сме посветени на обезбедување најквалитетна нега и поддршка во текот на целото ваше патување со ИВФ.

Реномирана експертиза:

Нашите квалификувани специјалисти за плодност имаат долгогодишно и докажано искуство во успешното помагање на парови со предизвикот за плодност.

Персонализирана нега:

Ние разбираме дека секој поединец или пар е уникатен, така што го приспособуваме нашиот пристап, за да ги задоволиме вашите специфични потреби, обезбедувајќи адаптиран план за третман со цел – најдобри можни резултати.

Напредна технологија:

Нашата болница е опремена со најсовремена технологија и напредни лабораториски капацитети, кои ни овозможуваат да ги понудиме најновите достигнувања во техниките и процедурите за ИВФ.

Сеопфатна поддршка:

Нашиот посветен тим е тука за вас на секој чекор од патот, обезбедувајќи ви емоционална поддршка, советување, континуирани консултации и водство во текот на целиот процес.

Удобно опкружување:

Нашата топла и негувачка средина е дизајнирана да направи да се чувствувате удобно, поттикнувајќи ви чувство на спокојство за време на ова патување.

Цена

  • Цената на ин витро оплодување е 125.000 денари плус инјекции.
  • Инјекциите се доплаќаат дополнително во зависност од тоа колку инјекции ќе потроши пациентката.
Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Skip to content