Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Со тимот на „Д-р Органџиски“ – врвна здравствена грижа и во вашиот дом

Со тимот на „Д-р Органџиски“ – врвна здравствена грижа и во вашиот дом Болницата „Д-р Органџиски“ ви нуди врвна здравствена грижа и во комфорот на вашиот дом. Доколку од која било причина, не сте во можност да дојдете во Болницата или да ги донесете вашите најблиски

Read More
Skip to content