Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
Данира Џејмен

Данира Џејмен

aдминистративен асистент и графички дизајнер

СпецијалностМаркетинг
Области на Експертиза
  • Графички дизајн
  • Маркетинг
  • Односи со јавностАдминистративен асистент и графички дизајнер

Skip to content