Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
Елена Саздова

Елена Саздова

медицинска сестра

Специјалност 
Области на Експертиза 

Саздова Елена е дипломирана медицинска сестра на Факултетот за медицински науки, ВЗШ при УГД – Штип. Има 15-годишно работно искуство како медицинска сестра во приватна амбуланта.

Skip to content