Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
Габриела Донев

Габриела Донев

медицинска сестра

Специјалност 
Области на Експертиза 

Габриела Донев има завршено средно образование во СОУ ,,Јане Сандански” – Штип.
Дипломира на Универзитетот ,,Гоце Делчев” – Штип, насока: Акушерка. Четиригодишно работно искуство во ЈЗУ Клиничка Болница – Штип, Оддел: Гинекологија и Акушерство.

Skip to content