Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
Др. Катица Јанева

Катица Јанева

Прим. Д-р, спец. aнестезиолог – реаниматолог

СпецијалностАнестезија-реанимација
Области на Експертиза
  • Анестезија
  • Реанимација
  • Безболно породување

Д-р Катица Јанева специјалист анестезиолог реаниматор. Долгогодишно искуство со најтешки случаеви за лекување во интензивна нега, владење на сите анестезиолошки техники вклучувајќи и безболно породување со огромно искуство. Има работено долги години во Mater dei hospital Малта, Neuro spinal hospital Дубаи и Клиничка болница Штип.
Нашите пациенти го заслужуваат најдоброто, максимална сигурност и удобност.

Skip to content