Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
Прим.Др. Ванчо Органџиски

Ванчо Органџиски 

Прим. Д-р, спец. гинеколог акушер

Специјалност

гинеколог – акушер

 

Области на Експертиза

  • Репродуктивна медицина
  • Ин витро оплодување
  • Оперативна гинекологија
  • Хистероскопија
  • Дијагностички методи колпоскопија
  • Фетална морфологија
  • Гинеколошки ултразвук
  • Акушерство
 
Skip to content