Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757
Верица Дејанска

Верица Дејанска

фармацевтски техничар

Специјалност 
Области на Експертиза 

Верица Дејанска има завршено во СОУ ,,Јане Сандански” – Штип. Дипломира на Филолошки факултет, на Катедрата за англиски јазик и книжевност.
Работно искуство:
2005-2008, Аптека ,,Биофарм”;
2013-2023, ПЗУ ,,Зегин Фарм” – Штип.

Skip to content