Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Животното дело на прим. д-р Ванчо Органџиски – тема во емисијата „Патот до успехот“

Животното дело на прим. д-р Ванчо Органџиски – тема во емисијата „Патот до успехот“ За почетоците, неискуството, личниот развојот, развојот на професионалната кариера и патот до првата приватна болница во Источна Македонија, прим. д-р Ванчо Органџиски зборуваше во емисијата „Патот до успехот“. Одлуката да стапне во

Read More
Skip to content