Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Прим. д-р Ванчо Органџиски го доби признанието „8 Ноември“ за придонес во областа на здравството

Прим. д-р Ванчо Органџиски го доби признанието „8 Ноември“ за придонес во областа на здравството Во рацете на прим. д-р Ванчо Органџиски замина Осмоноемвриското признание кое го доделува Општина Штип. ,,Успехот не е случајност, туку напорна работа, учење, жртва и најмногу од сè – љубов кон

Read More
Skip to content