babies

30 години центар за брачна неплодност Д-р "Органџиски"

Центар за асистирана репродукција / 5D Ултразвук

Ново! Прв Германски анализатор на сперма за дијагностика на машката плодност од фирмата МТG во нашата држава. 100% сигурна дијагноза. Место за грешки НЕМА !!!

Д-р "Органџиски" центар за брачна неплодност. 30 години успешна работа и многубројни среќни родители.

Д-р "Органџиски" центар за брачна неплодност, прва приватна клиника во Р.Македонија основана на 21.09.1992 година на црковниот празник Mала Богородица.