Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Дневна болница „Д-р Органџиски“ – место каде нашиот персонал е целосно посветен на пациентот

Дневна болница „Д-р Органџиски“ – место каде нашиот тим e целосно посветен на пациентот Дневната болница е вид амбулантска установа која обезбедува интензивен медицински третман во текот на денот, а на пациентите им се дозволува да се вратат дома во вечерните часови. Позната е и како

Read More
Skip to content