Дежурен број: 078 393 757
032 / 393-757

Една од најстарите родилки во Европа (59-годишна) е пациентка на д-р Стојан Органџиски

Една од најстарите родилки во Европа (59-годишна) е пациентка на д-р Стојан Органџиски На речиси 60 години се породи пациентка на д-р Стојан Органџиски, по успешно спроведена ин витро процедура. Здраво машко бебе дојде на свет со тежина од 3200 грама, зачнато кај нас, со следена

Read More

Отворена Болницата за гинекологија и акушерство „Д-р Органџиски“ – прва во Источна Македонија

Отворена Болницата за гинекологија и акушерство „Д-р Органџиски“ – прва во Источна Македонија На 29 јануари 2023 година, Истокот ја доби Новата специјализирана болница по гинекологија и акушерство „Д-р Органиџиски“. Свеченото отворање го означи почетокот на работата на Болницата и на Штип му го оправда епитетот

Read More

Дневна болница „Д-р Органџиски“ – место каде нашиот персонал е целосно посветен на пациентот

Дневна болница „Д-р Органџиски“ – место каде нашиот тим e целосно посветен на пациентот Дневната болница е вид амбулантска установа која обезбедува интензивен медицински третман во текот на денот, а на пациентите им се дозволува да се вратат дома во вечерните часови. Позната е и како

Read More
Skip to content